Δίαιτα 1200 Θερμίδων

Η Δίαιτα 1200 Θερμίδων είναι το μίνιμουμ για ένα ασφαλές και υγιεινό χάσιμο βάρους. Μια δίαιτα με 1200 θερμίδες εξασφαλίζει γενικά μια επαρκές ποσότητα θρεπτικών ουσιών για το άτομο. Επιπλέον οι 1200 θερμίδες είναι η μίνιμουμ ποσότητα που πρέπει να καταναλώνει ο άνθρωπος για εξασφαλίσει την φυσιολογική λειτουργία του οργανισμού. Κάτω από 1200 θερμίδες εμφανίζονται πολλά λειτουργικά προβλήματα.

Πάρα πολλά προγράμματα αδυνατίσματος έχουν αναπτυχθεί από διατροφολόγους και επαγγελματίες της υγείας με βάσει τις 1200 θερμίδες.

Τα βασικά της Δίαιτας 1200 Θερμίδων

Η Δίαιτα 1200 Θερμίδων επικεντρώνεται γείρω από την ιδέα της μέτρησης θερμίδων. Όσοι την ακολουθούν πρέπει να τρώνε λιγότερες θερμίδες από αυτές που ξοδεύουν.

Στην Δίαιτα των 1200 θερμίδων πρέπει να καταναλώνεται 1200 θερμίδες σε καθημερινή βάση. Αυτό θα πει ότι πρέπει να συμβουλευτείτε είτε βιβλία είτε άλλες πηγές στο διαδίκτυο που δείχνουν τις θερμίδες που περιέχει η κάθε τροφή.

Επιτρεπόμενες Τροφές

Στην Δίαιτα των 1200 Θερμίδων δεν υπάρχουν ειδικές τροφές άλλα όσοι την ακολουθούν θα έχουν καλύτερα αποτελέσματα εάν η διατροφή του βασίζεται σε φρέσκα και μη-επεξεργασμένες τροφές όπως: φρούτα, ζαρζαβατικά, δημητριακά, όσπρια και πρωτεΐνες από λευκό κρέας.

Πρόγραμμα Δίαιτα 1200 θερμίδων (Παράδειγμα)

Πρωινό
1 κούπα πίτουρα
1 κούπα άπαχο γάλα
1 μπανάνα
Μεσημεριανό
1 σάντουιτς με τόνο από ψωμί ολικής αλέσεως και μαγιονέζα με λίγα λιπαρά.
2 κούπες από φρέσκα λαχανικά όπως καρότα,
1 μικρό μήλο
Απογευματινό σνακ
1 νεκταρίνι
1 ανθρακούχο νερό με λεμόνι
Δείπνο
85 γραμμάρια στήθος κοτόπουλο στη σκάρα
¾ κούπα αρακά μαγειρεμένο στον ατμό
Σαλάτα με: 1 κούπα μαρούλι, 1 κούπα ψιλοκομμένα καρότα, ½ κούπα ντομάτες μικρές, 2 κουτάλια της σούπα ελαιόλαδο και 1 κουτάλι ξύδι βαλσάμικο.
1 ροδάκινο
Πριν το ύπνο
1 μικρό αχλάδι

Συμπέρασμα

Η Δίαιτα 1200 θερμίδων μπορεί να φέρει αποτελέσματα για του περισσότερους, άλλα μόνο βραχυπρόθεσμα. Για να έχετε αποτελέσματα που θα διαρκέσουν πρέπει να κάνετε αλλαγές σε όλο των τρόπο ζωή σας, ξεκινώντας από τις διατροφικές συνήθειες.

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.